Nabeschouwing Huesca - Levante (2-2) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Huesca het zaterdag 24 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Levante (2-2)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Huesca en Levante geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Christian Rivera, waarmee Huesca met 1-0 de leiding nam. Levante kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Roger Martí, die daarmee de stand op 1-1 zette.

In de 96e minuut moest Huesca verder met een man minder, nadat E. Ávila een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Estrada Fernández, waardoor dankzij een 2-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Huesca - Levante 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Vukčević Levante
12' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Jorge Pulido Huesca
23' Doelpunt Huesca Doelpunt Christian Rivera met assist van J. Hernández Huesca 1-0
45' Doelpunt Levante Doelpunt Roger Martí Levante 1-1
46' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor N. Vukčević Levante
66' Gele kaart Levante Gele kaart voor S. Prcić Levante
70' Wissel Levante Wissel E. Boateng voor E. Cabaco Levante
71' Wissel Huesca Wissel Lluis Sastre voor Christian Rivera Huesca
74' Doelpunt Levante Doelpunt E. Boateng met assist van Jason Levante 2-2
75' Gele kaart Huesca Gele kaart voor A. Jovanović Huesca
80' Gele kaart Huesca Gele kaart voor E. Ávila Huesca
80' Wissel Huesca Wissel E. Ávila voor Álex Gallar Huesca
81' Gele kaart Levante Gele kaart voor Toño Levante
88' Wissel Huesca Wissel S. Gürler voor David Ferreiro Huesca
96' Tweede gele kaart Huesca Tweede gele kaart voor E. Ávila Huesca
Video hoogtepunten en samenvatting Huesca - Levante
Opstellingen Huesca - Levante
De opstellingen van Huesca en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Levante zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Levante

Huesca en Levante treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huesca en Levante elkaar treffen in de Primera División.

Winst Huesca 0
Winst Levante 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 20e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 9e plaats.