Nabeschouwing Huesca - Villarreal (2-2) || Primera División 2018/2019

Zondag 16 december 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Huesca het zondag 16 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Villarreal (2-2)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Huesca en Villarreal geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 44 minuten. J. Hernández maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Huesca vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van C. Bacca in de 63e minuut zorgde er even later voor dat Villarreal weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 65e minuut kreeg Mario Gaspar van Villarreal voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Villarreal de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Huesca kreeg een penalty toegewezen in de 66e minuut, die werd genomen door Gonzalo Melero. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan. In de 81e was het Villarreal dat op voorsprong kwam te staan na een goal van Gerard Moreno. Na 93 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat S. Longo de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Huesca - Villarreal 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Huesca Gele kaart voor E. Ávila Huesca
42' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Trigueros Villarreal
43' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
44' Penalty Huesca Penalty J. Hernández Huesca 1-0
53' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Pablo Ínsua Huesca
63' Penalty Villarreal Penalty C. Bacca Villarreal 1-1
65' Tweede gele kaart Villarreal Tweede gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
66' Penalty gemist Huesca Penalty gemist Gonzalo Melero Huesca
66' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor C. Bacca Villarreal
69' Wissel Villarreal Wissel M. Layún voor Trigueros Villarreal
69' Wissel Huesca Wissel S. Gürler voor E. Ávila Huesca
73' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Jorge Pulido Huesca
74' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor C. Bacca Villarreal
79' Wissel Huesca Wissel S. Longo voor Gonzalo Melero Huesca
81' Doelpunt Villarreal Doelpunt Gerard Moreno met assist van Alfonso Pedraza Villarreal 1-2
86' Wissel Villarreal Wissel Javi Fuego voor S. Chukwueze Villarreal
86' Wissel Huesca Wissel Juanjo Camacho voor Pablo Ínsua Huesca
93' Doelpunt Huesca Doelpunt S. Longo Huesca 2-2
93' Gele kaart Huesca Gele kaart voor S. Longo Huesca
Video hoogtepunten en samenvatting Huesca - Villarreal
Opstellingen Huesca - Villarreal
De opstellingen van Huesca en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Villarreal

Huesca en Villarreal treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huesca en Villarreal elkaar treffen in de Primera División.

Winst Huesca 0
Winst Villarreal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 20e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 17e plaats.