Nabeschouwing Leganés - Barcelona (2-1) || Primera División 2018/2019

Woensdag 26 september 2018 - 20:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Leganés het woensdag 26 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Barcelona (2-1)

Het Primera División duel tussen Leganés en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 2-1 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Philippe Coutinho, waarmee FC Barcelona met 0-1 de leiding nam. Leganés kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. El Zhar, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette Óscar Rodríguez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Leganés de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco, waardoor Leganés dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Leganés - Barcelona 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Philippe Coutinho met assist van L. Messi FC Barcelona 0-1
40' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Rubén Pérez Leganés
49' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Bustinza Leganés
52' Doelpunt Leganés Doelpunt N. El Zhar met assist van J. Silva Leganés 1-1
53' Doelpunt Leganés Doelpunt Óscar Rodríguez Leganés 2-1
60' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Umtiti FC Barcelona
61' Wissel FC Barcelona Wissel L. Suárez voor Munir FC Barcelona
64' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor T. Vermaelen FC Barcelona
70' Wissel FC Barcelona Wissel Jordi Alba voor T. Vermaelen FC Barcelona
71' Wissel FC Barcelona Wissel Malcom voor O. Dembélé FC Barcelona
74' Wissel Leganés Wissel Gerard Gumbau voor Óscar Rodríguez Leganés
82' Wissel Leganés Wissel Sabin Merino voor Mikel Vesga Leganés
86' Wissel Leganés Wissel A. Nyom voor N. El Zhar Leganés
88' Gele kaart Leganés Gele kaart voor A. Nyom Leganés
92' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Y. En-Nesyri Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Barcelona
Opstellingen Leganés - Barcelona
De opstellingen van Leganés en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Barcelona

Leganés en Barcelona treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Barcelona in de Primera División vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 4 keer wist de ploeg van Leganés te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Leganés. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leganés 0
Winst Barcelona 4
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 20e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.