Nabeschouwing Leganés - Real Madrid (1-1) || Primera División

Maandag 15 april 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Leganés het maandag 15 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Real Madrid (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Leganés en Real Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door J. Silva, waarmee Leganés met 1-0 de leiding nam. Real Madrid kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Benzema, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Leganés - Real Madrid
Goals
1
1
Balbezit
29%
71%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
5
13
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
85
142
Gevaarlijke aanvallen
32
56
Passes
286
690
Overtredingen
11
12
Buitenspel
3
0
Corners
1
5
Wissels
3
2
LIVE Leganés - Real Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Doelpunt Leganés Doelpunt J. Silva met assist van M. Braithwaite Leganés 1-0
48' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Daniel Carvajal Real Madrid
51' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema Real Madrid 1-1
61' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Marco Asensio Real Madrid
65' Wissel Leganés Wissel Y. En-Nesyri voor G. Carrillo Leganés
67' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor F. Valverde Real Madrid
71' Wissel Leganés Wissel N. El Zhar voor Eraso Leganés
77' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor Isco Real Madrid
81' Wissel Real Madrid Wissel G. Bale voor Marco Asensio Real Madrid
85' Wissel Leganés Wissel Recio voor Mikel Vesga Leganés
Opstellingen Leganés - Real Madrid
De opstellingen van Leganés en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Real Madrid

Leganés en Real Madrid treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leganés en Real Madrid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Leganés 0
Winst Real Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 13e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Leganés - Real Madrid Opstelling Leganés Opstelling Real Madrid Live Leganés - Real Madrid Live Leganés - Real Madrid kijken Leganés - Real Madrid kijken Live Leganés - Real Madrid stream Leganés - Real Madrid Fox Sports Nabeschouwing Leganés - Real Madrid Uitslag Leganés - Real Madrid Statistieken Leganés - Real Madrid Primera División 2018/2019 Leganés - Real Madrid wedden Leganés - Real Madrid gokken Leganés - Real Madrid Unibet