Nabeschouwing Leganés - Villarreal (0-1) || Primera División 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 12:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Leganés het zondag 16 september 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Villarreal (0-1)

Het Primera División duel tussen Leganés en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 0-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Leganés kreeg in de 49e minuut een strafschop toegekend, die door G. Carrillo werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 65 minuten was het C. Bacca die Villarreal op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Villarreal uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Leganés - Villarreal 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Leganés Gele kaart voor J. Silva Leganés
45' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Jaume Costa Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel Pablo Fornals voor Dani Raba Villarreal
48' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
49' Penalty gemist Leganés Penalty gemist G. Carrillo Leganés
60' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor K. Toko Ekambi Villarreal
62' Wissel Leganés Wissel Michael Santos voor Eraso Leganés
64' Gele kaart Leganés Gele kaart voor A. Nyom Leganés
65' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca met assist van M. Layún Villarreal 0-1
73' Wissel Leganés Wissel Óscar Rodríguez voor D. Rolan Leganés
82' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Rubén Pérez Leganés
85' Wissel Leganés Wissel Juanfran voor A. Nyom Leganés
88' Wissel Villarreal Wissel M. Iturra voor Manu Morlanes Villarreal
94' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Víctor Ruíz Villarreal
94' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Bustinza Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Villarreal
Opstellingen Leganés - Villarreal
De opstellingen van Leganés en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Villarreal

Leganés en Villarreal treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Villarreal in de Primera División vond plaats op 17 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 2 keer wist de ploeg van Leganés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Leganés. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leganés 1
Winst Villarreal 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 20e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 19e plaats.