Nabeschouwing Levante - Real Sociedad (1-3) || Primera División 2018/2019

Vrijdag 9 november 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Levante het vrijdag 9 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Real Sociedad (1-3)

Het Primera División duel tussen Levante en Real Sociedad is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 1-3 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Levante kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Chema. Real Sociedad kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Hernández, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette Juanmi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Real Sociedad de leiding in de wedstrijd nam.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor Real Sociedad vergroot nadat Mikel Oyarzabal de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Real Sociedad.

LIVE Levante - Real Sociedad 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Levante Doelpunt Chema met assist van Jason Levante 1-0
13' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Boateng Levante
24' Gele kaart Levante Gele kaart voor Chema Levante
46' Wissel Real Sociedad Wissel Zurutuza voor Andoni Gorosabel Real Sociedad
49' Gele kaart Levante Gele kaart voor José Luis Morales Levante
53' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Illarramendi Real Sociedad
56' Wissel Real Sociedad Wissel Juanmi voor Igor Zubeldía Real Sociedad
65' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Bardhi Levante
73' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt T. Hernández met assist van Mikel Oyarzabal Real Sociedad 1-1
76' Gele kaart Levante Gele kaart voor Campaña Levante
77' Wissel Levante Wissel Coke voor Borja Mayoral Levante
77' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Juanmi met assist van A. Januzaj Real Sociedad 1-2
83' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Mikel Oyarzabal met assist van Juanmi Real Sociedad 1-3
84' Wissel Levante Wissel Roger Martí voor S. Prcić Levante
88' Gele kaart Levante Gele kaart voor Oier Levante
91' Wissel Levante Wissel M. Simon voor Jason Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Real Sociedad
Opstellingen Levante - Real Sociedad
De opstellingen van Levante en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Real Sociedad

Levante en Real Sociedad treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 18 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Levante favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Real Sociedad slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Levante 6
Winst Real Sociedad 4
Gelijkspel 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 7e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 13e plaats.