Nabeschouwing Rayo Vallecano - Celta de Vigo (4-2) || Primera División

Vrijdag 11 januari 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Rayo Vallecano het vrijdag 11 januari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio del Rayo Vallecano (de Vallecas Teresa Rivero) in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Celta de Vigo (4-2)

Het Primera División duel tussen Rayo Vallecano en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 4-2 overwinning voor Rayo Vallecano. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rayo Vallecano kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Raúl de Tomás. Celta de Vigo kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Araújo, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Celta de Vigo vervolgens op 1-2. Het was M. Gómez die vanaf 11 meter wist te scoren in de 18e minuut.

Na 37 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Raúl de Tomás de 2-2 maakte voor Rayo Vallecano. Rayo Vallecano leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 77 minuten op voorsprong na een goal van Raúl de Tomás: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Rayo Vallecano speler Bebé, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Alberola Rojas bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Rayo Vallecano.

Wedstrijdstatistieken Rayo Vallecano - Celta de Vigo
Goals
4
2
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
11
13
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
85
106
Gevaarlijke aanvallen
51
63
Passes
278
448
Overtredingen
12
8
Buitenspel
4
2
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Rayo Vallecano - Celta de Vigo 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Raúl de Tomás Rayo Vallecano 1-0
13' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt N. Araújo Celta de Vigo 1-1
16' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor A. Ba Rayo Vallecano
18' Penalty Celta de Vigo Penalty M. Gómez Celta de Vigo 1-2
19' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Brais Méndez Celta de Vigo
37' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Raúl de Tomás met assist van L. Advíncula Rayo Vallecano 2-2
61' Wissel Rayo Vallecano Wissel Alberto García voor Adri Embarba Rayo Vallecano
71' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor L. Advíncula Rayo Vallecano
73' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebé voor Ó. Trejo Rayo Vallecano
74' Wissel Rayo Vallecano Wissel Álvaro Medrán voor G. Imbula Rayo Vallecano
77' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Raúl de Tomás met assist van E. Velázquez Rayo Vallecano 3-2
78' Wissel Celta de Vigo Wissel S. Lobotka voor Fran Beltrán Celta de Vigo
80' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor E. Velázquez Rayo Vallecano
81' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor S. Boufal Celta de Vigo
81' Wissel Celta de Vigo Wissel D. Eckert voor Jozabed Celta de Vigo
91' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Bebé met assist van E. Velázquez Rayo Vallecano 4-2
92' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Bebé Rayo Vallecano
Opstellingen Rayo Vallecano - Celta de Vigo
De opstellingen van Rayo Vallecano en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Celta de Vigo

Rayo Vallecano en Celta de Vigo treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rayo Vallecano en Celta de Vigo elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Rayo Vallecano 0
Winst Celta de Vigo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 19e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rayo Vallecano - Celta de Vigo Opstelling Rayo Vallecano Opstelling Celta de Vigo Live Rayo Vallecano - Celta de Vigo Live Rayo Vallecano - Celta de Vigo kijken Rayo Vallecano - Celta de Vigo kijken Live Rayo Vallecano - Celta de Vigo stream Rayo Vallecano - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Rayo Vallecano - Celta de Vigo Uitslag Rayo Vallecano - Celta de Vigo Statistieken Rayo Vallecano - Celta de Vigo Primera División 2018/2019 Rayo Vallecano - Celta de Vigo wedden Rayo Vallecano - Celta de Vigo gokken Rayo Vallecano - Celta de Vigo Unibet