Nabeschouwing Rayo Vallecano - Deportivo Alavés (1-5) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 13:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Rayo Vallecano het zaterdag 22 september 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio del Rayo Vallecano (de Vallecas Teresa Rivero) in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Deportivo Alavés (1-5)

Het Primera División duel tussen Rayo Vallecano en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 1-5 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Ximo Navarro, waarmee Deportivo Alavés met 0-1 de leiding nam. Rayo Vallecano kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Raúl de Tomás, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette Ibai Gómez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Deportivo Alavés de leiding in de wedstrijd nam.

In de 35e minuut werd A. Ba van Rayo Vallecano met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rayo Vallecano het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 56 minuten werd de voorsprong voor Deportivo Alavés vergroot nadat J. Calleri de 1-3 wist te scoren. In de 77e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Ibai Gómez die namens Deportivo Alavés het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 95e minuut was het Deportivo Alavés dat via Burgui de stand op 1-5 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Adrián Cordero Vega bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Deportivo Alavés.

LIVE Rayo Vallecano - Deportivo Alavés 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Ximo Navarro met assist van Jony Deportivo Alavés 0-1
23' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Rubén Duarte Deportivo Alavés
30' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Raúl de Tomás Rayo Vallecano 1-1
34' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Ibai Gómez met assist van Jony Deportivo Alavés 1-2
35' Rode kaart Rayo Vallecano Rode kaart voor A. Ba Rayo Vallecano
56' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt J. Calleri met assist van J. Guidetti Deportivo Alavés 1-3
57' Wissel Rayo Vallecano Wissel Adri Embarba voor Nico Hidalgo Rayo Vallecano
64' Wissel Deportivo Alavés Wissel Rubén Sobrino voor J. Guidetti Deportivo Alavés
70' Wissel Rayo Vallecano Wissel Álex Alegría voor Ó. Trejo Rayo Vallecano
73' Wissel Rayo Vallecano Wissel E. Velázquez voor Elustondo Rayo Vallecano
77' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Ibai Gómez met assist van Rubén Sobrino Deportivo Alavés 1-4
79' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor Jony Deportivo Alavés
82' Wissel Deportivo Alavés Wissel Martín voor Rubén Duarte Deportivo Alavés
83' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Martín Deportivo Alavés
94' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor G. Imbula Rayo Vallecano
95' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Burgui Deportivo Alavés 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Vallecano - Deportivo Alavés
Opstellingen Rayo Vallecano - Deportivo Alavés
De opstellingen van Rayo Vallecano en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Deportivo Alavés

Rayo Vallecano en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rayo Vallecano en Deportivo Alavés elkaar treffen in de Primera División.

Winst Rayo Vallecano 0
Winst Deportivo Alavés 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 18e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 8e plaats.