Nabeschouwing Real Betis - Athletic Club (2-2) || Primera División 2018/2019

Zondag 23 september 2018 - 20:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Betis het zondag 23 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Athletic Club (2-2)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Real Betis en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Iñaki Williams, waarmee Athletic Club met 0-1 de leiding nam. Athletic Club vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Raúl García op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut kreeg Susaeta van Athletic Club voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Athletic Club de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 51e minuut was het Real Betis dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Bartra. Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Canales de 2-2 maakte namens Real Betis.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Real Betis - Athletic Club 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Iñaki Williams met assist van Raúl García Athletic Club 0-1
18' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Raúl García met assist van De Marcos Athletic Club 0-2
38' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Susaeta Athletic Club
40' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Yeray Álvarez Athletic Club
45' Tweede gele kaart Athletic Club Tweede gele kaart voor Susaeta Athletic Club
45' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Beñat Athletic Club
50' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Yuri Athletic Club
51' Doelpunt Real Betis Doelpunt Bartra met assist van A. Guardado Real Betis 1-2
53' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Canales Real Betis
56' Wissel Athletic Club Wissel Ander Capa voor Raúl García Athletic Club
62' Wissel Real Betis Wissel Cristian Tello voor Junior Firpo Real Betis
65' Wissel Real Betis Wissel Loren Morón voor G. Lo Celso Real Betis
68' Doelpunt Real Betis Doelpunt Canales met assist van Cristian Tello Real Betis 2-2
70' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Sidnei Real Betis
73' Wissel Athletic Club Wissel San José voor Beñat Athletic Club
78' Wissel Real Betis Wissel T. Inui voor Francis Guerrero Real Betis
82' Wissel Athletic Club Wissel Muniain voor Iñaki Williams Athletic Club
87' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Íñigo Martínez Athletic Club
93' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Unai Simón Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Athletic Club
Opstellingen Real Betis - Athletic Club
De opstellingen van Real Betis en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Athletic Club

Real Betis en Athletic Club treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 11 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Real Betis. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Betis 6
Winst Athletic Club 11
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 14e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 12e plaats.