Nabeschouwing Real Madrid - Huesca (3-2) || Primera División 2018/2019

Zondag 31 maart 2019 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Madrid het zondag 31 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Huesca (3-2)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Huesca is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 3-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Huesca kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Hernández. Real Madrid kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Isco, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette Dani Ceballos zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

Na 74 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Etxeita de 2-2 maakte voor Huesca. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Real Madrid dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat K. Benzema de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Estrada Fernández bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Real Madrid - Huesca 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Huesca Doelpunt J. Hernández met assist van E. Ávila Huesca 0-1
25' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Isco met assist van Brahim Díaz Real Madrid 1-1
48' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Jorge Pulido Huesca
51' Gele kaart Huesca Gele kaart voor D. Musto Huesca
62' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Dani Ceballos met assist van K. Benzema Real Madrid 2-1
63' Wissel Huesca Wissel Enric Gallego voor E. Ávila Huesca
64' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor Brahim Díaz Real Madrid
66' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Nacho Real Madrid
74' Doelpunt Huesca Doelpunt Etxeita met assist van Moi Gómez Huesca 2-2
75' Wissel Real Madrid Wissel F. Valverde voor Isco Real Madrid
78' Wissel Huesca Wissel J. Añor voor Christian Rivera Huesca
79' Wissel Real Madrid Wissel M. Díaz voor Marcos Llorente Real Madrid
82' Wissel Huesca Wissel Álex Gallar voor J. Hernández Huesca
89' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van Marcelo Real Madrid 3-2
90' Gele kaart Huesca Gele kaart voor M. Mantovani Huesca
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Huesca
Opstellingen Real Madrid - Huesca
De opstellingen van Real Madrid en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Huesca zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Huesca

Real Madrid en Huesca treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Huesca in de Primera División vond plaats op 9 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Huesca slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 1
Winst Huesca 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 3e positie staat, terwijl we Huesca terugvinden op de 20e plaats.