Nabeschouwing Real Madrid - Leganés (4-1) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Madrid het zaterdag 1 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Leganés (4-1)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 4-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door G. Bale, waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van G. Carrillo in de 24e minuut zorgde er even later voor dat Leganés weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 50e minuut zette K. Benzema zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Real Madrid vergroot nadat K. Benzema de 3-1 wist te scoren. In de 66e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Real Madrid speler Sergio Ramos.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Santiago Jaime Latre en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Real Madrid - Leganés 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor L. Modrić Real Madrid
17' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Bale met assist van Daniel Carvajal Real Madrid 1-0
24' Penalty Leganés Penalty G. Carrillo Leganés 1-1
27' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Michael Santos Leganés
50' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van Marco Asensio Real Madrid 2-1
61' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van L. Modrić Real Madrid 3-1
62' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor L. Modrić Real Madrid
66' Penalty Real Madrid Penalty Sergio Ramos Real Madrid 4-1
69' Wissel Leganés Wissel Mikel Vesga voor Eraso Leganés
70' Wissel Leganés Wissel Y. En-Nesyri voor N. El Zhar Leganés
78' Wissel Real Madrid Wissel Dani Ceballos voor Marco Asensio Real Madrid
81' Wissel Leganés Wissel D. Rolan voor Michael Santos Leganés
85' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor G. Bale Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Leganés
Opstellingen Real Madrid - Leganés
De opstellingen van Real Madrid en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leganés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Leganés

Real Madrid en Leganés treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Leganés in de Primera División vond plaats op 28 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Leganés slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 4
Winst Leganés 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 1e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 15e plaats.