Nabeschouwing Real Madrid - Levante (1-2) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 13:00 uur



In de Primera División 2018/2019 neemt Real Madrid het zaterdag 20 oktober 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Levante (1-2)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Levante is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 1-2 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door José Luis Morales, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 13e minuut voor dat Levante via Roger Martí op 0-2 kwam te staan. In de 72e minuut wist Real Madrid de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Marcelo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Real Madrid kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández, waardoor Levante dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Levante
Goals
1
2
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
34
6
Schoten op doel
12
2
Aanvallen
138
73
Gevaarlijke aanvallen
143
41
Overtredingen
10
19
Buitenspel
4
5
Corners
15
1
Wissels
3
3
LIVE Real Madrid - Levante 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Levante Doelpunt José Luis Morales met assist van Sergio Postigo Levante 0-1
13' Penalty Levante Penalty Roger Martí Levante 0-2
46' Wissel Real Madrid Wissel G. Bale voor Álvaro Odriozola Real Madrid
53' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Cabaco Levante
60' Wissel Real Madrid Wissel K. Benzema voor Isco Real Madrid
60' Wissel Real Madrid Wissel Dani Ceballos voor Marco Asensio Real Madrid
67' Wissel Levante Wissel C. Doukouré voor Rubén Rochina Levante
72' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Marcelo met assist van K. Benzema Real Madrid 1-2
75' Wissel Levante Wissel Chema voor Sergio Postigo Levante
79' Wissel Levante Wissel E. Boateng voor Roger Martí Levante
89' Gele kaart Levante Gele kaart voor Jason Levante
94' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Marcelo Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Levante
Opstellingen Real Madrid - Levante
De opstellingen van Real Madrid en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Levante zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Julen Lopetegui Argote
Wissels Real Madrid
# Speler Pos.
1 Keylor Navas Gamboa Wissel
6 José Ignacio Fernández Iglesias Wissel
23 Sergio Reguilón Rodríguez Wissel
8 Toni Kroos Wissel
24 Daniel Ceballos Fernández Wissel
11 Gareth Frank Bale Wissel
9 Karim Benzema Wissel
23 Wissel
Formatie 3-1-4-2
Coach Francisco José López Fernández
Wissels Levante
# Speler Pos.
25 Aitor Fernández Abarisketa Wissel
19 Pedro López Muñoz Wissel
6 José Manuel Rodríguez Benito Wissel
5 Cheick Doukouré Wissel
7 Moses Daddy Simon Wissel
20 Raphael Dwamena Wissel
21 Emmanuel Okyere Boateng Wissel
Voorbeschouwing Real Madrid - Levante

Real Madrid en Levante treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Levante in de Primera División vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Levante slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Madrid 13
Winst Levante 2
Gelijkspel 3
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 5e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Madrid - Levante Opstelling Real Madrid Opstelling Levante Live Real Madrid - Levante Live Real Madrid - Levante kijken Real Madrid - Levante kijken Live Real Madrid - Levante stream Real Madrid - Levante Fox Sports Nabeschouwing Real Madrid - Levante Uitslag Real Madrid - Levante Statistieken Real Madrid - Levante Primera División 2018/2019 Real Madrid - Levante wedden Real Madrid - Levante gokken Real Madrid - Levante Unibet