Nabeschouwing Real Madrid - Valencia (2-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Madrid het zaterdag 1 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Valencia (2-0)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Valencia is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 2-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Wass zette Real Madrid op een 1-0 voorsprong in de 8e minuut van de wedstrijd. Real Madrid vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lucas Vázquez op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Real Madrid.

LIVE Real Madrid - Valencia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Gabriel Paulista Valencia
8' Eigen doelpunt Real Madrid Eigen doelpunt D. Wass Real Madrid 1-0
11' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Carlos Soler Valencia
20' Gele kaart Valencia Gele kaart voor José Gayá Valencia
63' Wissel Real Madrid Wissel Marco Asensio voor G. Bale Real Madrid
68' Wissel Valencia Wissel C. Piccini voor D. Wass Valencia
68' Wissel Valencia Wissel G. Kondogbia voor F. Coquelin Valencia
71' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Dani Ceballos Real Madrid
71' Wissel Real Madrid Wissel F. Valverde voor L. Modrić Real Madrid
72' Wissel Valencia Wissel M. Batshuayi voor K. Gameiro Valencia
80' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor Dani Ceballos Real Madrid
83' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Lucas Vázquez met assist van K. Benzema Real Madrid 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Valencia
Opstellingen Real Madrid - Valencia
De opstellingen van Real Madrid en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Valencia

Real Madrid en Valencia treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Valencia in de Primera División vond plaats op 27 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Valencia slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 14
Winst Valencia 5
Gelijkspel 7
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 6e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 12e plaats.