Nabeschouwing Real Sociedad - Atlético Madrid (0-2) || Primera División 2018/2019

Zondag 3 maart 2019 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Sociedad het zondag 3 maart 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Atlético Madrid (0-2)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 0-2 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Álvaro Morata, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Álvaro Morata op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut kreeg Koke van Atlético Madrid voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Atlético Madrid de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Atlético Madrid.

LIVE Real Sociedad - Atlético Madrid 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Joseba Zaldúa Real Sociedad
27' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Bautista voor Willian José Real Sociedad
30' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Álvaro Morata met assist van D. Godín Atlético Madrid 0-1
33' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Álvaro Morata met assist van Koke Atlético Madrid 0-2
41' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Arias voor Filipe Luis Atlético Madrid
58' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Partey voor T. Lemar Atlético Madrid
59' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Rodri Hernández Atlético Madrid
62' Tweede gele kaart Atlético Madrid Tweede gele kaart voor Koke Atlético Madrid
63' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Godín Atlético Madrid
68' Wissel Real Sociedad Wissel Juanmi voor Zurutuza Real Sociedad
71' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor Álvaro Morata Atlético Madrid
75' Wissel Real Sociedad Wissel Rubén Pardo voor Igor Zubeldía Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Atlético Madrid
Opstellingen Real Sociedad - Atlético Madrid
De opstellingen van Real Sociedad en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Atlético Madrid

Real Sociedad en Atlético Madrid treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 27 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 13 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Real Sociedad. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 6
Winst Atlético Madrid 13
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 8e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 2e plaats.