Nabeschouwing Real Sociedad - Villarreal (0-1) || Primera División 2018/2019

Donderdag 25 april 2019 - 20:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Sociedad het donderdag 25 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Villarreal (0-1)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 0-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door Gerard Moreno, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Villarreal de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Real Sociedad - Villarreal 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Raúl Navas Real Sociedad
42' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Ramiro Funes Mori Villarreal
46' Wissel Villarreal Wissel Gerard Moreno voor C. Bacca Villarreal
68' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor K. Toko Ekambi Villarreal
72' Wissel Real Sociedad Wissel A. Barrenetxea Muguruza voor Rubén Pardo Real Sociedad
72' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor K. Toko Ekambi Villarreal
74' Wissel Real Sociedad Wissel T. Hernández voor Ahien Muñoz Real Sociedad
77' Wissel Real Sociedad Wissel R. Le Normand voor Raúl Navas Real Sociedad
78' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Vicente Iborra Villarreal
79' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Mikel Oyarzabal Real Sociedad
82' Wissel Villarreal Wissel S. Cáseres voor S. Chukwueze Villarreal
85' Doelpunt Villarreal Doelpunt Gerard Moreno met assist van Santi Cazorla Villarreal 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Villarreal
Opstellingen Real Sociedad - Villarreal
De opstellingen van Real Sociedad en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Villarreal

Real Sociedad en Villarreal treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Villarreal in de Primera División vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 10 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Real Sociedad. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 4
Winst Villarreal 10
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 11e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 15e plaats.