Nabeschouwing Sevilla - Levante (5-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 26 januari 2019 - 13:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Sevilla het zaterdag 26 januari 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Levante (5-0)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Levante is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 5-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door W. Ben Yedder, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van André Silva op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Sevilla, waarmee F. Vázquez zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Pablo Sarabia zette Sevilla even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Javier Alberola Rojas toegekende penalty wist te benutten. Sevilla kreeg een penalty toegewezen in de 90e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Q. Promes die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 4-0 tussenstand op het scorebord bleef staan. De vijfde treffer van Sevilla viel in de 90e minuut en kwam op naam te staan van Q. Promes.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Alberola Rojas bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Sevilla.

LIVE Sevilla - Levante 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Sevilla Wissel G. Mercado voor Sergi Gómez Sevilla
40' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
48' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van Roque Mesa Sevilla 1-0
53' Wissel Sevilla Wissel Pablo Sarabia voor Aleix Vidal Sevilla
56' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
60' Doelpunt Sevilla Doelpunt André Silva met assist van Q. Promes Sevilla 2-0
71' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Vázquez met assist van Pablo Sarabia Sevilla 3-0
72' Wissel Levante Wissel Jason voor Rubén Rochina Levante
74' Wissel Sevilla Wissel I. Amadou voor É. Banega Sevilla
76' Wissel Levante Wissel C. Doukouré voor E. Bardhi Levante
76' Wissel Levante Wissel Roger Martí voor E. Boateng Levante
80' Penalty Sevilla Penalty Pablo Sarabia Sevilla 4-0
86' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rober Levante
90' Penalty gemist Sevilla Penalty gemist Q. Promes Sevilla
90' Doelpunt Sevilla Doelpunt Q. Promes Sevilla 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Levante
Opstellingen Sevilla - Levante
De opstellingen van Sevilla en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Levante zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Levante

Sevilla en Levante treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Levante in de Primera División vond plaats op 23 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Levante slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 9
Winst Levante 4
Gelijkspel 6
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 4e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 10e plaats.