Nabeschouwing Atlético Madrid - Valencia (1-1) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 16:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Atlético Madrid het zaterdag 19 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Valencia (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Atlético Madrid en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. D. Costa maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Atlético Madrid vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Valencia het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk D. Parejo die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 91e minuut moest Valencia verder met een man minder nadat Lee Kangin een rode kaart had gekregen. Het lukte Atlético Madrid in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Atlético Madrid - Valencia 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Thomas Atlético Madrid
36' Penalty Atlético Madrid Penalty D. Costa Atlético Madrid 1-0
39' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Cheryshev Valencia
44' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Joao Felix Atlético Madrid
54' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor Thomas Atlético Madrid
54' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor M. Hermoso Atlético Madrid
65' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor G. Kondogbia Valencia
68' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Llorente voor A. Morata Atlético Madrid
71' Wissel Valencia Wissel C. Soler voor F. Torres Valencia
78' Wissel Valencia Wissel Lee Kangin voor D. Cheryshev Valencia
82' Doelpunt Valencia Doelpunt D. Parejo Valencia 1-1
91' Rode kaart Valencia Rode kaart voor Lee Kangin Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Valencia
Opstellingen Atlético Madrid - Valencia
De opstellingen van Atlético Madrid en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Valencia

Atlético Madrid en Valencia treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Valencia in de Primera División vond plaats op 24 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Valencia slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 11
Winst Valencia 8
Gelijkspel 9
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 4e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 8e plaats.