Nabeschouwing Celta de Vigo - Deportivo Alavés (6-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 21 juni 2020 - 14:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Celta de Vigo het zondag 21 juni 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Deportivo Alavés (6-0)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 6-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door J. Murillo, waarmee Celta de Vigo met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 20e minuut voor dat Celta de Vigo via I. Aspas op 2-0 kwam te staan. In de 27e minuut moest Deportivo Alavés verder met een man minder nadat M. Aguirregabiria een rode kaart had gekregen.

In de 40e minuut volgde een derde treffer van Celta de Vigo, waarmee Rafinha zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Celta de Vigo geen gas terug, waardoor in de 41e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Rafinha. In de 78e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van Celta de Vigo speler Nolito. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 86e minuut was het Celta de Vigo dat via S. Mina de stand op 6-0 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Adrián Cordero Vega bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Celta de Vigo, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Celta de Vigo - Deportivo Alavés 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt J. Murillo met assist van D. Suarez Celta de Vigo 1-0
15' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor L. Perez Deportivo Alavés
16' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor O. Yokuslu Celta de Vigo
20' Penalty Celta de Vigo Penalty I. Aspas Celta de Vigo 2-0
27' Rode kaart Deportivo Alavés Rode kaart voor M. Aguirregabiria Deportivo Alavés
31' Wissel Deportivo Alavés Wissel X. Navarro voor B. Sainz Deportivo Alavés
40' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Rafinha met assist van D. Suarez Celta de Vigo 3-0
41' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Rafinha Celta de Vigo 4-0
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. de la Fuente voor L. Perez Deportivo Alavés
46' Wissel Celta de Vigo Wissel Nolito voor Rafinha Celta de Vigo
46' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Bradaric voor O. Yokuslu Celta de Vigo
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel R. Ely voor V. Laguardia Deportivo Alavés
59' Wissel Deportivo Alavés Wissel O. Burke voor Joselu Deportivo Alavés
64' Wissel Celta de Vigo Wissel S. Mina voor F. Beltran Celta de Vigo
65' Wissel Celta de Vigo Wissel B. Mendez voor I. Aspas Celta de Vigo
72' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Aidoo voor J. Murillo Celta de Vigo
78' Penalty Celta de Vigo Penalty Nolito Celta de Vigo 5-0
83' Wissel Deportivo Alavés Wissel L. Rioja voor E. Mendez Deportivo Alavés
86' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt S. Mina met assist van Nolito Celta de Vigo 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Deportivo Alavés
Opstellingen Celta de Vigo - Deportivo Alavés
De opstellingen van Celta de Vigo en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Deportivo Alavés

Celta de Vigo en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 20 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Deportivo Alavés favoriet. 5 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Celta de Vigo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Celta de Vigo 3
Winst Deportivo Alavés 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 17e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 12e plaats.