Nabeschouwing Deportivo Alavés - Granada (0-2) || Primera División 2019/2020

Woensdag 1 juli 2020 - 19:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Deportivo Alavés het woensdag 1 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Olaranbe in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Granada (0-2)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Granada is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 0-2 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Antoñín Cortés, waarmee Granada met 0-1 de leiding nam. Granada vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Soldado op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Granada.

LIVE Deportivo Alavés - Granada 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Granada Doelpunt Antoñín Cortés Granada 0-1
37' Gele kaart Granada Gele kaart voor Antoñín Cortés Granada
46' Wissel Granada Wissel Rubén Duarte voor Granada
46' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor D. Machís Antoñín Cortés Deportivo Alavés
49' Doelpunt Granada Doelpunt Soldado met assist van D. Machís Granada 0-2
62' Gele kaart Granada Gele kaart voor Edgar Méndez Aleix Vidal Granada
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel O. Burke voor Ximo Navarro Deportivo Alavés
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel Martín Aguirregabiria voor Luis Rioja Deportivo Alavés
62' Wissel Deportivo Alavés Wissel Soldado voor Deportivo Alavés
68' Wissel Granada Wissel Y. Eteki voor Y. Herrera Granada
68' Wissel Granada Wissel Carlos Fernández voor Soldado Granada
70' Wissel Deportivo Alavés Wissel Pere Pons voor Pina Deportivo Alavés
73' Wissel Granada Wissel Víctor Díaz voor Antonio Puertas Granada
84' Wissel Deportivo Alavés Wissel Adrián Marín voor Rubén Duarte Deportivo Alavés
89' Wissel Granada Wissel Mario Rodríguez voor Gil Dias Granada
91' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Martín Aguirregabiria Deportivo Alavés
96' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Pere Pons Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Granada
Opstellingen Deportivo Alavés - Granada
De opstellingen van Deportivo Alavés en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Granada

Deportivo Alavés en Granada treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Granada in de Primera División vond plaats op 7 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 2 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 1
Winst Granada 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 15e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 10e plaats.