Nabeschouwing Eibar - Athletic Club (2-2) || Primera División 2019/2020

Woensdag 17 juni 2020 - 19:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Eibar het woensdag 17 juni 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Athletic Club (2-2)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Eibar en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. R. Garcia maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Athletic Club vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. SD Eibar kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Kike, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut moest SD Eibar verder met een man minder nadat Mendilibar J. een rode kaart had gekregen.

F. Orellana zette SD Eibar even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias toegekende penalty wist te benutten. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat A. Villalibre van Athletic Club de 2-2 maakte in de 81e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Eibar - Athletic Club 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
8' Penalty Athletic Club Penalty R. Garcia Athletic Club 0-1
19' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Kike met assist van P. Leon SD Eibar 1-1
46' Wissel Athletic Club Wissel I. Williams voor I. Cordoba Athletic Club
50' Rode kaart SD Eibar Rode kaart voor Mendilibar J. SD Eibar
54' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Leon SD Eibar
66' Wissel Athletic Club Wissel Lekue voor G. Larrazabal Athletic Club
77' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor D. Garcia Athletic Club
78' Wissel Athletic Club Wissel Ibai voor R. Garcia Athletic Club
78' Wissel Athletic Club Wissel A. Villalibre voor I. Muniain Athletic Club
78' Penalty SD Eibar Penalty F. Orellana SD Eibar 2-1
81' Doelpunt Athletic Club Doelpunt A. Villalibre met assist van D. Garcia Athletic Club 2-2
82' Wissel SD Eibar Wissel P. De Blasis voor P. Leon SD Eibar
84' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor R. Correa SD Eibar
85' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor S. Enrich SD Eibar
86' Wissel SD Eibar Wissel P. Diop voor G. Escalante SD Eibar
92' Wissel SD Eibar Wissel S. Cristoforo voor F. Orellana SD Eibar
92' Wissel SD Eibar Wissel Quique voor Kike SD Eibar
97' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor M. Vesga Athletic Club