Nabeschouwing Eibar - Celta de Vigo (2-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 29 september 2019 - 14:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Eibar het zondag 29 september 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Celta de Vigo (2-0)

Het Primera División duel tussen Eibar en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 2-0 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door E. Exposito, waarmee SD Eibar met 1-0 de leiding nam. SD Eibar vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Orellana op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 94e minuut was de ideale kans voor Celta de Vigo om te scoren. I. Aspas was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Eibar.

LIVE Eibar - Celta de Vigo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor A. Arbilla SD Eibar
22' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor L. Olaza Celta de Vigo
34' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Orellana SD Eibar
46' Wissel SD Eibar Wissel A. Tejero voor Cote SD Eibar
47' Doelpunt SD Eibar Doelpunt E. Exposito met assist van P. De Blasis SD Eibar 1-0
60' Doelpunt SD Eibar Doelpunt F. Orellana met assist van T. Inui SD Eibar 2-0
64' Wissel Celta de Vigo Wissel Rafinha voor S. Lobotka Celta de Vigo
68' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Cheikh voor O. Yokuslu Celta de Vigo
73' Wissel SD Eibar Wissel P. Leon voor F. Orellana SD Eibar
77' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor Kike SD Eibar
86' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Fernandez voor B. Mendez Celta de Vigo
93' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor S. Alvarez SD Eibar
94' Penalty gemist Celta de Vigo Penalty gemist I. Aspas Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Celta de Vigo
Opstellingen Eibar - Celta de Vigo
De opstellingen van Eibar en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Celta de Vigo

Eibar en Celta de Vigo treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 3 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 5 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Eibar. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Eibar 4
Winst Celta de Vigo 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 16e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 15e plaats.