Nabeschouwing Eibar - Granada (3-0) || Primera División 2019/2020

Vrijdag 20 december 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Eibar het vrijdag 20 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Granada (3-0)

Het Primera División duel tussen Eibar en Granada is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 3-0 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door S. Enrich, waarmee SD Eibar met 1-0 de leiding nam. SD Eibar vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kike op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was T. Inui van SD Eibar die de 3-0 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo González Fuertes, waardoor Eibar dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Eibar - Granada 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Gonalons Granada
21' Doelpunt SD Eibar Doelpunt S. Enrich met assist van G. Escalante SD Eibar 1-0
26' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Kike met assist van E. Exposito SD Eibar 2-0
37' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor Kike SD Eibar
45' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor S. Enrich SD Eibar
55' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
56' Wissel Granada Wissel A. Ramos voor C. Neva Granada
56' Wissel Granada Wissel D. Machis voor A. Vadillo Granada
56' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Duarte Granada
73' Wissel SD Eibar Wissel Quique voor S. Enrich SD Eibar
76' Wissel Granada Wissel A. Martinez voor A. Puertas Granada
77' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Leon SD Eibar
80' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Brice Granada
84' Wissel SD Eibar Wissel P. Diop voor G. Escalante SD Eibar
87' Doelpunt SD Eibar Doelpunt T. Inui met assist van Quique SD Eibar 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Granada
Opstellingen Eibar - Granada

Voorbeschouwing Eibar - Granada

Eibar en Granada treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Granada in de Primera División vond plaats op 13 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Eibar favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Granada slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Eibar 4
Winst Granada 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 16e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 9e plaats.