Nabeschouwing Espanyol - Valencia (1-2) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 13:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Espanyol het zaterdag 2 november 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Valencia (1-2)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 31 minuten. M. Roca maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Espanyol vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van D. Parejo in de 69e minuut zorgde er even later voor dat Valencia weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 80e minuut zette M. Gomez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Valencia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez, waardoor Valencia dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Espanyol - Valencia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Valencia Gele kaart voor G. Kondogbia Valencia
31' Penalty Espanyol Penalty M. Roca Espanyol 1-0
63' Wissel Valencia Wissel R. Sobrino voor F. Torres Valencia
63' Wissel Valencia Wissel M. Vallejo voor D. Cheryshev Valencia
65' Wissel Espanyol Wissel M. Vargas voor Wu Lei Espanyol
69' Penalty Valencia Penalty D. Parejo Valencia 1-1
74' Wissel Espanyol Wissel V. Campuzano voor F. Ferreyra Espanyol
78' Wissel Espanyol Wissel E. Granero voor S. Darder Espanyol
80' Doelpunt Valencia Doelpunt M. Gomez met assist van Rodrigo Valencia 1-2
88' Wissel Valencia Wissel J. Gaya voor R. Sobrino Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Valencia
Opstellingen Espanyol - Valencia
De opstellingen van Espanyol en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Valencia

Espanyol en Valencia treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Valencia in de Primera División vond plaats op 17 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 16 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Espanyol. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Espanyol 7
Winst Valencia 16
Gelijkspel 5
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Espanyol op een 19e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 12e plaats.