Nabeschouwing Getafe - Real Madrid (0-3) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 16:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Getafe het zaterdag 4 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Real Madrid (0-3)

Het Primera División duel tussen Getafe en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 0-3 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Soria zette Real Madrid op een 0-1 voorsprong in de 34e minuut van de wedstrijd. Real Madrid vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Varane op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was L. Modric van Real Madrid die de 0-3 wist te maken in de 96e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Real Madrid dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Getafe - Real Madrid 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Getafe Gele kaart voor A. Nyom Getafe
34' Eigen doelpunt Real Madrid Eigen doelpunt D. Soria Real Madrid 0-1
39' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suarez Getafe
53' Doelpunt Real Madrid Doelpunt R. Varane met assist van T. Kroos Real Madrid 0-2
60' Wissel Getafe Wissel J. Molina voor F. Fajr Getafe
71' Wissel Real Madrid Wissel F. Valverde voor T. Kroos Real Madrid
71' Wissel Real Madrid Wissel Junior Vinicius voor Isco Real Madrid
80' Wissel Getafe Wissel F. Portillo voor J. Mata Getafe
81' Wissel Getafe Wissel A. Ndiaye voor A. Nyom Getafe
81' Wissel Real Madrid Wissel L. Jovic voor K. Benzema Real Madrid
82' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor L. Jovic Real Madrid
95' Gele kaart Getafe Gele kaart voor F. Portillo Getafe
95' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor F. Mendy Real Madrid
96' Doelpunt Real Madrid Doelpunt L. Modric met assist van F. Valverde Real Madrid 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Real Madrid
Opstellingen Getafe - Real Madrid
De opstellingen van Getafe en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Real Madrid

Getafe en Real Madrid treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 25 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 19 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Getafe. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 4
Winst Real Madrid 19
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 6e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 2e plaats.