Nabeschouwing Leganés - Deportivo Alavés (1-1) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 18:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Leganés het zaterdag 29 februari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Deportivo Alavés (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Leganés en Deportivo Alavés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door L. Perez, waarmee Deportivo Alavés met 0-1 de leiding nam. Leganés kwam na 59 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Carrillo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Leganés - Deportivo Alavés 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Duarte Deportivo Alavés
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel L. Magallan voor V. Laguardia Deportivo Alavés
47' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt L. Perez Deportivo Alavés 0-1
52' Wissel Leganés Wissel A. Ruibal Garcia voor U. Bustinza Leganés
58' Wissel Leganés Wissel B. Gil voor J. Eraso Leganés
59' Doelpunt Leganés Doelpunt G. Carrillo met assist van Oscar Leganés 1-1
63' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Pons voor E. Mendez Deportivo Alavés
67' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor L. Fejsa Deportivo Alavés
68' Gele kaart Leganés Gele kaart voor B. Gil Leganés
71' Gele kaart Leganés Gele kaart voor C. Awaziem Leganés
75' Wissel Leganés Wissel Recio voor Guerrero Leganés
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel O. Burke voor Joselu Deportivo Alavés
83' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor A. Vidal Deportivo Alavés
92' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Perez Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Deportivo Alavés
Opstellingen Leganés - Deportivo Alavés
De opstellingen van Leganés en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Deportivo Alavés

Leganés en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 13 december 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Leganés favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Leganés 2
Winst Deportivo Alavés 0
Gelijkspel 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 19e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 14e plaats.