Nabeschouwing Leganés - Eibar (1-2) || Primera División 2019/2020

Zondag 3 november 2019 - 18:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Leganés het zondag 3 november 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Eibar (1-2)

Het Primera División duel tussen Leganés en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 1-2 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Y. En Nesyri, waarmee Leganés met 1-0 de leiding nam. SD Eibar kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Charles, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette Kike zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SD Eibar de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo González Fuertes, waardoor Eibar dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Leganés - Eibar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Kike SD Eibar
6' Doelpunt Leganés Doelpunt Y. En Nesyri Leganés 1-0
14' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Charles SD Eibar
14' Gele kaart Leganés Gele kaart voor J. Silva Leganés
17' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Charles met assist van Cote SD Eibar 1-1
61' Wissel Leganés Wissel Oscar voor G. Carrillo Leganés
65' Gele kaart Leganés Gele kaart voor M. Braithwaite Leganés
71' Wissel Leganés Wissel J. Eraso voor R. Mesa Leganés
72' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Recio Leganés
73' Wissel SD Eibar Wissel S. Enrich voor Charles SD Eibar
84' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Kike met assist van F. Orellana SD Eibar 1-2
85' Wissel SD Eibar Wissel P. Leon voor T. Inui SD Eibar
88' Wissel Leganés Wissel A. Jose voor Recio Leganés
91' Gele kaart Leganés Gele kaart voor A. Jose Leganés
91' Gele kaart Leganés Gele kaart voor C. Rivera Leganés
92' Wissel SD Eibar Wissel E. Exposito voor Kike SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Eibar
Opstellingen Leganés - Eibar
De opstellingen van Leganés en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Eibar

Leganés en Eibar treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Eibar in de Primera División vond plaats op 26 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Eibar favoriet. 4 keer wist de ploeg van Leganés te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Leganés. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leganés 0
Winst Eibar 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 20e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 15e plaats.