Nabeschouwing Leganés - Real Sociedad (2-1) || Primera División 2019/2020

Zondag 2 februari 2020 - 12:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Leganés het zondag 2 februari 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Real Sociedad (2-1)

Het Primera División duel tussen Leganés en Real Sociedad is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 2-1 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door A. Isak, waarmee Real Sociedad met 0-1 de leiding nam. Leganés kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Omeruo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette Óscar Rodríguez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Leganés de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Leganés dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Leganés - Real Sociedad 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Recio Leganés
20' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Isak met assist van Sangalli Real Sociedad 0-1
39' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Zubeldía Real Sociedad
49' Doelpunt Leganés Doelpunt K. Omeruo met assist van M. Braithwaite Leganés 1-1
57' Wissel Real Sociedad Wissel M. Ødegaard voor Sangalli Real Sociedad
58' Wissel Leganés Wissel Aitor Ruibal voor Eraso Leganés
61' Wissel Real Sociedad Wissel Barrenetxea voor Portu Real Sociedad
69' Gele kaart Leganés Gele kaart voor C. Awaziem Leganés
71' Wissel Real Sociedad Wissel Willian José voor A. Isak Real Sociedad
72' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor Kévin Rodrigues Leganés
78' Gele kaart Leganés Gele kaart voor G. Carrillo Leganés
80' Gele kaart Leganés Gele kaart voor J. Silva Leganés
80' Wissel Leganés Wissel Óscar Rodríguez voor M. Braithwaite Leganés
89' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Willian José Real Sociedad
93' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Guevara Real Sociedad
94' Doelpunt Leganés Doelpunt Óscar Rodríguez Leganés 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Real Sociedad
Opstellingen Leganés - Real Sociedad
De opstellingen van Leganés en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Real Sociedad

Leganés en Real Sociedad treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 8 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Real Sociedad favoriet. 3 keer wist de ploeg van Leganés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Leganés. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leganés 1
Winst Real Sociedad 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 19e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 7e plaats.