Nabeschouwing Leganés - Valencia (1-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 12 juli 2020 - 19:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Leganés het zondag 12 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Valencia (1-0)

Het Primera División duel tussen Leganés en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 1-0 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 18 minuten. R. Perez maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Leganés vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 54e minuut moest J. Silva van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Mario Melero López een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Leganés verder met een speler minder. Een penalty in de 60e minuut was de ideale kans voor Valencia om te scoren. D. Parejo was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Leganés.

LIVE Leganés - Valencia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Wass Valencia
18' Penalty Leganés Penalty R. Perez Leganés 1-0
22' Wissel Leganés Wissel B. Gil voor K. Rodrigues Leganés
46' Wissel Valencia Wissel F. Torres voor G. Kondogbia Valencia
54' Rode kaart Leganés Rode kaart voor J. Silva Leganés
60' Penalty gemist Valencia Penalty gemist D. Parejo Valencia
62' Wissel Leganés Wissel R. Mesa voor Guerrero Leganés
64' Wissel Valencia Wissel A. Florenzi voor D. Wass Valencia
64' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor J. Costa Valencia
70' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Mesa Leganés
74' Wissel Valencia Wissel Lee Kangin voor Gabriel Valencia
80' Gele kaart Leganés Gele kaart voor A. Ruibal Garcia Leganés
86' Wissel Leganés Wissel Recio voor R. Perez Leganés
86' Wissel Leganés Wissel J. Aviles voor B. Gil Leganés
86' Wissel Valencia Wissel R. Sobrino voor K. Gameiro Valencia
92' Gele kaart Leganés Gele kaart voor C. Awaziem Leganés
94' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Recio Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Valencia
Opstellingen Leganés - Valencia
De opstellingen van Leganés en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Valencia

Leganés en Valencia treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Valencia in de Primera División vond plaats op 22 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 4 keer wist de ploeg van Leganés te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Leganés. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leganés 0
Winst Valencia 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 18e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 9e plaats.