Nabeschouwing Levante - Mallorca (2-1) || Primera División 2019/2020

Vrijdag 22 november 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Levante het vrijdag 22 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Mallorca (2-1)

Het Primera División duel tussen Levante en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door M. Roger, waarmee Levante met 1-0 de leiding nam. Mallorca kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Rodriguez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette R. Rochina zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Levante de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 86e minuut moest Levante verder met een man minder, nadat J. Campana een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez, waardoor Levante dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Levante - Mallorca 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel Levante Wissel R. Rochina voor G. Melero Levante
42' Wissel Levante Wissel O. Duarte voor S. Postigo Levante
52' Doelpunt Levante Doelpunt M. Roger met assist van J. Miramon Levante 1-0
56' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Budimir Mallorca
60' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Campana Levante
65' Doelpunt Mallorca Doelpunt D. Rodriguez met assist van J. Sastre Mallorca 1-1
72' Wissel Mallorca Wissel J. Sene voor S. Sevilla Mallorca
73' Doelpunt Levante Doelpunt R. Rochina met assist van J. Miramon Levante 2-1
77' Wissel Mallorca Wissel P. Chavarria voor A. Febas Mallorca
79' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor M. Roger Levante
82' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor A. Budimir Mallorca
86' Tweede gele kaart Levante Tweede gele kaart voor J. Campana Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Mallorca
Opstellingen Levante - Mallorca
De opstellingen van Levante en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Mallorca

Levante en Mallorca treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Mallorca in de Primera División vond plaats op 5 mei 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Mallorca favoriet. 5 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Levante. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 1
Winst Mallorca 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 12e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 16e plaats.