Nabeschouwing Osasuna - Deportivo Alavés (4-2) || Primera División 2019/2020

Zondag 3 november 2019 - 16:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Osasuna het zondag 3 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Deportivo Alavés (4-2)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 4-2 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door R. Garcia, waarmee Osasuna met 1-0 de leiding nam. Osasuna vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Chimy Avila op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 27e minuut wist Deportivo Alavés de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Laguardia.

R. Torres zette Osasuna even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter José Luis Munuera Montero toegekende penalty wist te benutten. In de 51e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Deportivo Alavés speler L. Perez. In de 55e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Osasuna speler J. Villar.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter José Luis Munuera Montero en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Osasuna.

LIVE Osasuna - Deportivo Alavés 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor L. Magallan Deportivo Alavés
20' Doelpunt Osasuna Doelpunt R. Garcia met assist van Chimy Avila Osasuna 1-0
26' Doelpunt Osasuna Doelpunt Chimy Avila Osasuna 2-0
27' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt V. Laguardia met assist van M. Aguirregabiria Deportivo Alavés 2-1
41' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Chimy Avila Osasuna
51' Penalty Osasuna Penalty R. Torres Osasuna 3-1
51' Penalty Deportivo Alavés Penalty L. Perez Deportivo Alavés 3-2
55' Penalty Osasuna Penalty J. Villar Osasuna 4-2
58' Wissel Deportivo Alavés Wissel B. Sainz voor M. Garcia Deportivo Alavés
67' Wissel Deportivo Alavés Wissel O. Burke voor A. Vidal Deportivo Alavés
70' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor F. Merida Osasuna
76' Wissel Osasuna Wissel M. Cardona voor J. Villar Osasuna
76' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor Joselu Deportivo Alavés
81' Wissel Osasuna Wissel I. Perez voor R. Garcia Osasuna
84' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor V. Laguardia Deportivo Alavés
84' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor M. Cardona Osasuna
86' Wissel Osasuna Wissel D. Brasanac voor F. Merida Osasuna
92' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor P. Estupinan Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Deportivo Alavés
Opstellingen Osasuna - Deportivo Alavés
De opstellingen van Osasuna en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Deportivo Alavés

Osasuna en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 5 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Osasuna favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Osasuna 3
Winst Deportivo Alavés 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 12e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 16e plaats.