Nabeschouwing Osasuna - Levante (2-0) || Primera División 2019/2020

Vrijdag 24 januari 2020 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Osasuna het vrijdag 24 januari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Levante (2-0)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Levante is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 2-0 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 81 minuten. Rubén García maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Osasuna vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Osasuna vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Iñigo Pérez op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Osasuna.

LIVE Osasuna - Levante 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor David García Osasuna
58' Wissel Osasuna Wissel Robert Ibáñez voor E. Ávila Osasuna
63' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Robert Ibáñez Osasuna
69' Wissel Osasuna Wissel Iñigo Pérez voor Roberto Torres Osasuna
69' Wissel Osasuna Wissel Cardona voor Adrián Osasuna
72' Wissel Levante Wissel Morales voor Borja Mayoral Levante
75' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Brašanac Osasuna
78' Wissel Levante Wissel N. Vukčević voor Melero Levante
80' Gele kaart Levante Gele kaart voor Campaña Levante
81' Penalty Osasuna Penalty Rubén García Osasuna 1-0
84' Doelpunt Osasuna Doelpunt Iñigo Pérez Osasuna 2-0
84' Wissel Levante Wissel Hernâni voor E. Cabaco Levante
88' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Vukčević Levante
92' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rochina Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Levante
Opstellingen Osasuna - Levante
De opstellingen van Osasuna en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levante zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Levante

Osasuna en Levante treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Levante in de Primera División vond plaats op 29 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Osasuna favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Levante slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Osasuna 7
Winst Levante 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 13e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 12e plaats.