Nabeschouwing Osasuna - Real Sociedad (3-4) || Primera División 2019/2020

Zondag 22 december 2019 - 14:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Osasuna het zondag 22 december 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Real Sociedad (3-4)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Real Sociedad is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 3-4 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Oyarzabal, waarmee Real Sociedad met 0-1 de leiding nam. Real Sociedad vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Portu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut volgde een derde treffer van Real Sociedad, waarmee M. Odegaard zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 46 minuten deed Aridane iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Osasuna werd verkleind tot 1-3. In de 48e minuut kwam Osasuna weer dichterbij, nadat Chimy Avila de stand terug wist te brengen naar 2-3. Na 71 minuten werd F. Roncaglia van Osasuna met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Even later viel in de 79e minuut opnieuw een doelpunt. Het was A. Isak van Real Sociedad die de score op 2-4 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Chimy Avila van Osasuna die daarmee in de 84e minuut de eindstand bepaalde: 3-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Medié Jiménez en eindigde de wedstrijd dus met een 3-4 stand in het voordeel van Real Sociedad.

LIVE Osasuna - Real Sociedad 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor I. Zubeldia Real Sociedad
15' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Oyarzabal met assist van M. Odegaard Real Sociedad 0-1
18' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Portu Real Sociedad 0-2
28' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Odegaard Real Sociedad 0-3
34' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor P. Estupinan Osasuna
46' Doelpunt Osasuna Doelpunt Aridane met assist van R. Torres Osasuna 1-3
46' Wissel Real Sociedad Wissel A. Gorosabel voor N. Monreal Real Sociedad
46' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Brasanac Osasuna
48' Doelpunt Osasuna Doelpunt Chimy Avila Osasuna 2-3
67' Wissel Real Sociedad Wissel R. Le Normand voor A. Guevara Real Sociedad
70' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Willian Jose Real Sociedad
71' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor S. Herrera Osasuna
71' Rode kaart Osasuna Rode kaart voor F. Roncaglia Osasuna
75' Wissel Osasuna Wissel F. Merida voor Adrian Osasuna
75' Wissel Osasuna Wissel J. Moncayola voor D. Brasanac Osasuna
77' Wissel Real Sociedad Wissel A. Isak voor Willian Jose Real Sociedad
79' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Isak met assist van I. Zubeldia Real Sociedad 2-4
84' Doelpunt Osasuna Doelpunt Chimy Avila met assist van R. Torres Osasuna 3-4
87' Wissel Osasuna Wissel J. Villar voor P. Estupinan Osasuna
88' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Villar Osasuna
92' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor F. Merida Osasuna
95' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Aridane Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Real Sociedad
Opstellingen Osasuna - Real Sociedad

Voorbeschouwing Osasuna - Real Sociedad

Osasuna en Real Sociedad treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 5 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Osasuna als Real Sociedad wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Osasuna 5
Winst Real Sociedad 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 11e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 6e plaats.