Nabeschouwing Real Betis - Eibar (1-1) || Primera División 2019/2020

Vrijdag 4 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Betis het vrijdag 4 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Eibar (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Real Betis en Eibar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 34 minuten. F. Orellana maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee SD Eibar vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Real Betis kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Loren, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 91e minuut kreeg G. Escalante van SD Eibar voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en SD Eibar de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Real Betis - Eibar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Bigas SD Eibar
33' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor S. Canales Real Betis
34' Penalty SD Eibar Penalty F. Orellana SD Eibar 0-1
46' Wissel SD Eibar Wissel A. Tejero voor P. Bigas SD Eibar
57' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor A. Arbilla SD Eibar
57' Wissel Real Betis Wissel N. Fekir voor Alfonso Real Betis
65' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
66' Doelpunt Real Betis Doelpunt Loren met assist van M. Bartra Real Betis 1-1
70' Wissel SD Eibar Wissel Quique voor E. Exposito SD Eibar
76' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor A. Tejero SD Eibar
79' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor N. Fekir Real Betis
80' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Diop SD Eibar
84' Wissel Real Betis Wissel C. Tello voor Joaquin Real Betis
87' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor Kike SD Eibar
88' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
91' Tweede gele kaart SD Eibar Tweede gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
92' Wissel Real Betis Wissel D. Lainez voor A. Guardado Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Eibar
Opstellingen Real Betis - Eibar
De opstellingen van Real Betis en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Eibar

Real Betis en Eibar treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Eibar in de Primera División vond plaats op 5 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Eibar favoriet. 4 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Real Betis. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Betis 2
Winst Eibar 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 15e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 11e plaats.