Nabeschouwing Real Madrid - Real Betis (0-0) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Madrid het zaterdag 2 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Real Betis (0-0)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Real Madrid en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Real Madrid dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Real Madrid, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter José María Sánchez Martínez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Real Madrid - Real Betis 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor M. Bartra Real Betis
39' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Casemiro Real Madrid
64' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor J. Robles Real Betis
65' Wissel Real Madrid Wissel Junior Vinicius voor Rodrygo Real Madrid
74' Wissel Real Betis Wissel B. Iglesias voor Loren Real Betis
74' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Z. Feddal Real Betis
80' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor F. Mendy Real Madrid
83' Wissel Real Madrid Wissel L. Jovic voor K. Benzema Real Madrid
85' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Guardado Real Betis
94' Wissel Real Betis Wissel A. Barragan voor A. Moreno Real Betis
96' Wissel Real Betis Wissel I. Gutierrez voor N. Fekir Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Real Betis
Opstellingen Real Madrid - Real Betis
De opstellingen van Real Madrid en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Betis zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Real Betis

Real Madrid en Real Betis treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Real Betis in de Primera División vond plaats op 19 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Madrid 15
Winst Real Betis 4
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 2e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 16e plaats.