Nabeschouwing Real Sociedad - Deportivo Alavés (3-0) || Primera División 2019/2020

Donderdag 26 september 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Sociedad het donderdag 26 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Deportivo Alavés (3-0)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 3-0 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door M. Oyarzabal, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Willian Jose op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Real Sociedad vervolgens op 3-0. Het was M. Oyarzabal die vanaf 11 meter wist te scoren in de 41e minuut.

In de 85e minuut moest Deportivo Alavés verder met een man minder, nadat M. Garcia een tweede gele kaart kreeg. Real Sociedad kreeg een penalty toegewezen in de 87e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Portu die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-0 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Medié Jiménez, waardoor Real Sociedad dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Sociedad - Deportivo Alavés 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Oyarzabal met assist van M. Odegaard Real Sociedad 1-0
27' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Wakaso Deportivo Alavés
32' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Willian Jose met assist van M. Oyarzabal Real Sociedad 2-0
41' Penalty Real Sociedad Penalty M. Oyarzabal Real Sociedad 3-0
46' Wissel Real Sociedad Wissel A. Isak voor Willian Jose Real Sociedad
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel A. Vidal voor M. Wakaso Deportivo Alavés
49' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor T. Pina Deportivo Alavés
60' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Garcia voor T. Pina Deportivo Alavés
60' Wissel Real Sociedad Wissel A. Januzaj voor M. Oyarzabal Real Sociedad
61' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Portu Real Sociedad
74' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Garcia Deportivo Alavés
75' Wissel Real Sociedad Wissel R. Le Normand voor A. Espinoza Real Sociedad
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor B. Sainz Deportivo Alavés
85' Tweede gele kaart Deportivo Alavés Tweede gele kaart voor M. Garcia Deportivo Alavés
87' Penalty gemist Real Sociedad Penalty gemist Portu Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Deportivo Alavés
Opstellingen Real Sociedad - Deportivo Alavés
De opstellingen van Real Sociedad en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Deportivo Alavés

Real Sociedad en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 4 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 5
Winst Deportivo Alavés 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 6e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 15e plaats.