Nabeschouwing Real Sociedad - Granada (2-3) || Primera División 2019/2020

Vrijdag 10 juli 2020 - 19:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Sociedad het vrijdag 10 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Granada (2-3)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Granada is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 2-3 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door A. Puertas, waarmee Granada met 0-1 de leiding nam. Granada vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Soldado op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Real Sociedad de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Merino.

Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Oyarzabal de 2-2 maakte voor Real Sociedad. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Granada dat in de 88e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Duarte de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Juan Martínez Munuera bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Granada.

LIVE Real Sociedad - Granada 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Munoz Real Sociedad
7' Gele kaart Granada Gele kaart voor C. Fernandez Granada
21' Doelpunt Granada Doelpunt A. Puertas met assist van D. Duarte Granada 0-1
39' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Soldado Granada
43' Doelpunt Granada Doelpunt R. Soldado Granada 0-2
47' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Merino Real Sociedad 1-2
63' Wissel Granada Wissel D. Machis voor R. Soldado Granada
63' Wissel Granada Wissel R. Azeez voor Y. Brice Granada
64' Wissel Real Sociedad Wissel N. Djouahra voor Portu Real Sociedad
67' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Elustondo Real Sociedad
68' Wissel Granada Wissel G. Sanchez voor J. Vallejo Granada
70' Wissel Real Sociedad Wissel A. Gorosabel voor A. Elustondo Real Sociedad
79' Wissel Real Sociedad Wissel R. Lopez voor Willian Jose Real Sociedad
83' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Oyarzabal met assist van N. Djouahra Real Sociedad 2-2
88' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Puertas Granada
88' Doelpunt Granada Doelpunt D. Duarte met assist van D. Machis Granada 2-3
93' Wissel Granada Wissel D. Martinez voor Y. Herrera Granada
93' Wissel Granada Wissel G. Dias voor A. Puertas Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Granada
Opstellingen Real Sociedad - Granada
De opstellingen van Real Sociedad en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Granada zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Granada

Real Sociedad en Granada treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Granada in de Primera División vond plaats op 3 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Granada slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 7
Winst Granada 2
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 7e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 9e plaats.