Nabeschouwing Real Sociedad - Leganés (1-1) || Primera División 2019/2020

Vrijdag 8 november 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Sociedad het vrijdag 8 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Leganés (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Real Sociedad en Leganés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door M. Merino, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. Leganés kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Y. En Nesyri, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 97e minuut kreeg K. Rodrigues van Leganés voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Leganés de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Real Sociedad - Leganés 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Recio Leganés
19' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor N. Monreal Real Sociedad
38' Gele kaart Leganés Gele kaart voor U. Bustinza Leganés
46' Wissel Leganés Wissel Y. En Nesyri voor A. Jose Leganés
57' Gele kaart Leganés Gele kaart voor K. Rodrigues Leganés
63' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Merino met assist van A. Januzaj Real Sociedad 1-0
69' Wissel Real Sociedad Wissel L. Sangalli voor A. Januzaj Real Sociedad
70' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor Oscar Leganés
78' Doelpunt Leganés Doelpunt Y. En Nesyri met assist van R. Mesa Leganés 1-1
78' Wissel Real Sociedad Wissel A. Isak voor Willian Jose Real Sociedad
84' Wissel Real Sociedad Wissel A. Elustondo voor J. Zaldua Real Sociedad
86' Gele kaart Leganés Gele kaart voor K. Omeruo Leganés
88' Wissel Leganés Wissel A. Ruibal Garcia voor M. Braithwaite Leganés
94' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Rosales Leganés
96' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor M. Merino Real Sociedad
97' Tweede gele kaart Leganés Tweede gele kaart voor K. Rodrigues Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Leganés
Opstellingen Real Sociedad - Leganés
De opstellingen van Real Sociedad en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leganés zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Leganés

Real Sociedad en Leganés treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Leganés in de Primera División vond plaats op 16 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Leganés slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 3
Winst Leganés 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 3e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 20e plaats.