Nabeschouwing Valencia - Eibar (1-0) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 13:00 uur



In de Primera División 2019/2020 neemt Valencia het zaterdag 4 januari 2020 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Eibar (1-0)

Het Primera División duel tussen Valencia en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 1-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Gómez, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. In de 91e minuut kreeg Paulo Oliveira van SD Eibar voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor SD Eibar de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Valencia.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Eibar
Goals
1
0
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
85
124
Gevaarlijke aanvallen
40
56
Passes
437
400
Overtredingen
13
20
Buitenspel
4
3
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Valencia - Eibar 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt Valencia Doelpunt M. Gómez met assist van D. Wass Valencia 1-0
62' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Charles SD Eibar
65' Wissel SD Eibar Wissel Miguel Atienza voor Sergio Álvarez SD Eibar
71' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor M. Gómez Valencia
71' Wissel SD Eibar Wissel P. De Blasis voor T. Inui SD Eibar
77' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Wass Valencia
82' Wissel SD Eibar Wissel Quique González voor Charles SD Eibar
83' Wissel Valencia Wissel G. Kondogbia voor Rodrigo Valencia
84' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Paulo Oliveira SD Eibar
89' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor F. Coquelin Valencia
91' Tweede gele kaart SD Eibar Tweede gele kaart voor Paulo Oliveira SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Eibar
Opstellingen Valencia - Eibar
De opstellingen van Valencia en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Eibar

Valencia en Eibar treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Eibar in de Primera División vond plaats op 28 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Eibar favoriet. 4 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Valencia. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 3
Winst Eibar 4
Gelijkspel 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 8e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Valencia - Eibar Opstelling Valencia Opstelling Eibar Live Valencia - Eibar Live Valencia - Eibar kijken Valencia - Eibar kijken Live Valencia - Eibar stream Valencia - Eibar Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Eibar Uitslag Valencia - Eibar Statistieken Valencia - Eibar Primera División 2019/2020 Valencia - Eibar wedden Valencia - Eibar gokken Valencia - Eibar Unibet