Nabeschouwing Villarreal - Valencia (2-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 28 juni 2020 - 17:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Villarreal het zondag 28 juni 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Valencia (2-0)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Valencia is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 2-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door P. Alcacer, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Moreno op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Villarreal.

LIVE Villarreal - Valencia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Villarreal Doelpunt P. Alcacer met assist van G. Moreno Villarreal 1-0
41' Wissel Valencia Wissel J. Costa voor J. Gaya Valencia
43' Gele kaart Valencia Gele kaart voor H. Guillamon Sanmartin Valencia
44' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van S. Cazorla Villarreal 2-0
46' Wissel Valencia Wissel G. Guedes voor F. Torres Valencia
50' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Costa Valencia
65' Wissel Villarreal Wissel Bruno voor Iborra Villarreal
65' Wissel Valencia Wissel G. Kondogbia voor D. Parejo Valencia
79' Wissel Valencia Wissel Lee Kangin voor C. Soler Valencia
79' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor Rodrigo Valencia
80' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor G. Moreno Villarreal
88' Wissel Villarreal Wissel M. Morlanes voor S. Cazorla Villarreal
89' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor P. Alcacer Villarreal
89' Wissel Villarreal Wissel P. J. Ontiveros voor S. Chukwueze Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Valencia
Opstellingen Villarreal - Valencia
De opstellingen van Villarreal en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Valencia

Villarreal en Valencia treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Valencia in de Primera División vond plaats op 30 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Valencia slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 12
Winst Valencia 9
Gelijkspel 6
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 5e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 8e plaats.