Nabeschouwing Athletic Club - Rayo Vallecano (1-2) || Primera División 2021/2022

Dinsdag 21 september 2021 - 22:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Athletic Club het dinsdag 21 september 2021 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Rayo Vallecano (1-2)

Het Primera División duel tussen Athletic Club en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rayo Vallecano. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rayo Vallecano kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Garcia. Een ongelukkig eigen doelpunt van P. Ciss zorgde ervoor dat Athletic Club op 1-1 kwam te staan in de 33e minuut. In de 96e minuut zette Falcao zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rayo Vallecano de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Rayo Vallecano dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Athletic Club - Rayo Vallecano 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt A. Garcia met assist van S. Guardiola Rayo Vallecano 0-1
7' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor A. Catena Rayo Vallecano
16' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor U. Nunez Athletic Club
33' Eigen doelpunt Athletic Club Eigen doelpunt P. Ciss Athletic Club 1-1
42' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor S. Guardiola Rayo Vallecano
56' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor I. Muniain Athletic Club
59' Wissel Rayo Vallecano Wissel R. Nteka voor S. Guardiola Rayo Vallecano
59' Wissel Rayo Vallecano Wissel O. Valentin voor P. Ciss Rayo Vallecano
63' Wissel Athletic Club Wissel I. Williams voor R. Garcia Athletic Club
69' Wissel Athletic Club Wissel U. Vencedor voor O. Zarraga Athletic Club
69' Wissel Athletic Club Wissel A. Berenguer voor I. Muniain Athletic Club
75' Wissel Athletic Club Wissel D. Garcia voor M. Vesga Athletic Club
75' Wissel Athletic Club Wissel J. Morcillo voor N. Williams Athletic Club
76' Wissel Rayo Vallecano Wissel Falcao voor U. Lopez Rayo Vallecano
79' Wissel Rayo Vallecano Wissel K. Rodrigues voor I. Palazon Rayo Vallecano
79' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebe voor A. Garcia Rayo Vallecano
83' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor N. Maras Rayo Vallecano
95' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor I. Martinez Athletic Club
96' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Falcao met assist van Bebe Rayo Vallecano 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Rayo Vallecano
Opstellingen Athletic Club - Rayo Vallecano
De opstellingen van Athletic Club en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Athletic Club gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Athletic Club - Rayo Vallecano

Athletic Club en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 14 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Athletic Club favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Rayo Vallecano slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Athletic Club 7
Winst Rayo Vallecano 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 5e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 10e plaats.