Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Betis (0-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 20 maart 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Celta de Vigo het zondag 20 maart 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Betis (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Celta de Vigo en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Celta de Vigo en Real Betis gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Celta de Vigo, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Celta de Vigo - Real Betis 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

67' Wissel Celta de Vigo Wissel R. Tapia voor Nolito Celta de Vigo
68' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Murillo voor N. Araujo Celta de Vigo
72' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Galhardo voor S. Mina Celta de Vigo
76' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor Juanmi Real Betis
81' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor W. Carvalho Real Betis
83' Wissel Real Betis Wissel D. Lainez voor S. Canales Real Betis
86' Wissel Celta de Vigo Wissel O. Pineda voor F. Beltran Celta de Vigo
90' Wissel Real Betis Wissel Willian Jose voor B. Iglesias Real Betis
90' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Pezzella Real Betis
94' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor J. Fontan Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Real Betis
Opstellingen Celta de Vigo - Real Betis
De opstellingen van Celta de Vigo en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Real Betis

Celta de Vigo en Real Betis treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Real Betis in de Primera División vond plaats op 2 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Real Betis favoriet. 9 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Celta de Vigo. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Celta de Vigo 7
Winst Real Betis 9
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 12e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 5e plaats.