Nabeschouwing Getafe - Real Betis (0-0) || Primera División 2021/2022

Maandag 2 mei 2022 - 21:00 uur



In de Primera División 2021/2022 neemt Getafe het maandag 2 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Real Betis (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Getafe en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Real Betis, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Real Betis kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Adrián Cordero Vega niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Real Betis
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
114
110
Gevaarlijke aanvallen
45
40
Passes
313
593
Overtredingen
13
13
Buitenspel
1
5
Corners
2
4
Wissels
3
4
LIVE Getafe - Real Betis 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Getafe Gele kaart voor S. Mitrovic Getafe
51' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Ruibal Real Betis
59' Wissel Real Betis Wissel Juanmi voor C. Tello Real Betis
59' Wissel Real Betis Wissel D. Lainez voor A. Ruibal Real Betis
73' Wissel Getafe Wissel S. Ramirez voor O. Rodriguez Getafe
73' Wissel Getafe Wissel C. Alena voor B. Mayoral Getafe
75' Wissel Real Betis Wissel Willian Jose voor B. Iglesias Real Betis
82' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor N. Fekir Real Betis
88' Wissel Getafe Wissel Florentino voor N. Maksimovic Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Real Betis
Opstellingen Getafe - Real Betis
De opstellingen van Getafe en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Real Betis

Getafe en Real Betis treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Real Betis in de Primera División vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Getafe favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 9
Winst Real Betis 8
Gelijkspel 8
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 15e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Getafe - Real Betis Opstelling Getafe Opstelling Real Betis Live Getafe - Real Betis Live Getafe - Real Betis kijken Getafe - Real Betis kijken Live Getafe - Real Betis stream Getafe - Real Betis Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Real Betis Uitslag Getafe - Real Betis Statistieken Getafe - Real Betis Primera División 2021/2022 Getafe - Real Betis wedden Getafe - Real Betis gokken Getafe - Real Betis Unibet