Nabeschouwing Levante - Celta de Vigo (0-2) || Primera División 2021/2022

Dinsdag 21 september 2021 - 22:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Levante het dinsdag 21 september 2021 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Celta de Vigo (0-2)

Het Primera División duel tussen Levante en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geëindigd in een 0-2 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door I. Aspas, waarmee Celta de Vigo met 0-1 de leiding nam. Levante kreeg via R. Marti in de 71e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Jorge Figueroa Vazquez de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Celta de Vigo via een goal van B. Mendez in de 85e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo.

LIVE Levante - Celta de Vigo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor R. Tapia Celta de Vigo
9' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Marti Levante
46' Wissel Celta de Vigo Wissel Nolito voor R. Tapia Celta de Vigo
46' Wissel Celta de Vigo Wissel D. Suarez voor F. Cervi Celta de Vigo
59' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Miramon Levante
66' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt I. Aspas met assist van S. Mina Celta de Vigo 0-1
71' Penalty gemist Levante Penalty gemist R. Marti Levante
73' Wissel Levante Wissel J. de Frutos voor Rober Pier Levante
73' Wissel Levante Wissel G. Melero voor P. Martinez Levante
73' Wissel Levante Wissel D. Gomez voor N. Radoja Levante
77' Wissel Celta de Vigo Wissel C. Dominguez voor I. Aspas Celta de Vigo
78' Wissel Levante Wissel N. Vukcevic voor Pepelu Levante
85' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt B. Mendez met assist van S. Mina Celta de Vigo 0-2
86' Wissel Levante Wissel A. Cantero voor J. Miramon Levante
88' Wissel Celta de Vigo Wissel O. Yokuslu voor B. Mendez Celta de Vigo
89' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. de Frutos Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Celta de Vigo
Opstellingen Levante - Celta de Vigo
De opstellingen van Levante en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Celta de Vigo

Levante en Celta de Vigo treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 30 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 10 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Levante. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 5
Winst Celta de Vigo 10
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 15e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 18e plaats.