Nabeschouwing Levante - Real Sociedad (2-1) || Primera División 2021/2022

Vrijdag 6 mei 2022 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Levante het vrijdag 6 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Real Sociedad (2-1)

Het Primera División duel tussen Levante en Real Sociedad is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 2-1 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door J. Miramon, waarmee Levante met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Silva, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Levante in de 90e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist G. Melero deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Alberola Rojas, waardoor Levante dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Levante - Real Sociedad 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Isak Real Sociedad
52' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rober Pier Levante
53' Doelpunt Levante Doelpunt J. Miramon met assist van J. Campana Levante 1-0
62' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor D. Gomez Levante
62' Wissel Levante Wissel G. Melero voor J. Campana Levante
66' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt D. Silva met assist van A. Gorosabel Real Sociedad 1-1
76' Wissel Levante Wissel R. Marti voor N. Radoja Levante
76' Wissel Levante Wissel S. Postigo voor O. Duarte Levante
84' Wissel Real Sociedad Wissel A. Januzaj voor Rafinha Real Sociedad
84' Wissel Real Sociedad Wissel Portu voor A. Isak Real Sociedad
87' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor D. Rico Real Sociedad
89' Gele kaart Levante Gele kaart voor S. Postigo Levante
89' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor R. Le Normand Real Sociedad
90' Penalty Levante Penalty G. Melero Levante 2-1
91' Wissel Real Sociedad Wissel A. Illarramendi voor M. Merino Real Sociedad
93' Wissel Levante Wissel M. Malsa voor J. L. Morales Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Real Sociedad
Opstellingen Levante - Real Sociedad
De opstellingen van Levante en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Real Sociedad

Levante en Real Sociedad treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Levante favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Real Sociedad slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Levante 8
Winst Real Sociedad 7
Gelijkspel 8
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 20e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 6e plaats.