Nabeschouwing Real Betis - Celta de Vigo (0-2) || Primera División 2021/2022

Zondag 2 januari 2022 - 18:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Betis het zondag 2 januari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Celta de Vigo (0-2)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 0-2 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. I. Aspas maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Celta de Vigo vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Celta de Vigo vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Aspas op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo.

LIVE Real Betis - Celta de Vigo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor D. Suarez Celta de Vigo
36' Penalty Celta de Vigo Penalty I. Aspas Celta de Vigo 0-1
47' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt I. Aspas Celta de Vigo 0-2
46' Wissel Real Betis Wissel Rodri voor D. Lainez Real Betis
53' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Willian Jose Real Betis
58' Wissel Real Betis Wissel N. Fekir voor A. Guardado Real Betis
58' Wissel Real Betis Wissel B. Iglesias voor Willian Jose Real Betis
80' Wissel Real Betis Wissel C. Tello voor S. Canales Real Betis
86' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Veiga voor B. Mendez Celta de Vigo
90' Wissel Celta de Vigo Wissel Nolito voor I. Aspas Celta de Vigo
91' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor F. Cervi Celta de Vigo
93' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Fontan voor F. Cervi Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Celta de Vigo
Opstellingen Real Betis - Celta de Vigo
De opstellingen van Real Betis en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Celta de Vigo

Real Betis en Celta de Vigo treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 22 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Real Betis favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Betis 9
Winst Celta de Vigo 6
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 3e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 14e plaats.