Nabeschouwing Real Betis - Granada (2-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 15 mei 2022 - 19:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Betis het zondag 15 mei 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Granada (2-0)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Granada is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 2-0 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Juanmi, waarmee Real Betis met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Real Betis opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het Juanmi die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Real Betis.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Real Betis.

LIVE Real Betis - Granada 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Real Betis Doelpunt Juanmi met assist van S. Canales Real Betis 1-0
70' Wissel Granada Wissel N. Petrovic voor L. Milla Granada
73' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor N. Fekir Real Betis
78' Wissel Granada Wissel G. Sanchez voor A. Puertas Granada
78' Wissel Granada Wissel Y. Eteki voor M. Gonalons Granada
78' Wissel Granada Wissel M. Arezo voor J. Molina Granada
84' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor W. Carvalho Real Betis
84' Wissel Real Betis Wissel Rodri voor S. Canales Real Betis
88' Wissel Granada Wissel A. Soro voor S. Arias Granada
88' Doelpunt Real Betis Doelpunt Juanmi Real Betis 2-0
90' Wissel Real Betis Wissel J. Miranda voor Juanmi Real Betis
90' Wissel Real Betis Wissel Willian Jose voor B. Iglesias Real Betis
91' Gele kaart Granada Gele kaart voor L. Suarez Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Granada
Opstellingen Real Betis - Granada
De opstellingen van Real Betis en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Granada zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Granada

Real Betis en Granada treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Granada in de Primera División vond plaats op 13 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 6 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Real Betis. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Betis 5
Winst Granada 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 5e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 16e plaats.