Nabeschouwing Real Betis - Sevilla (0-2) || Primera División 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 21:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Real Betis het zondag 7 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Sevilla (0-2)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor G. Rodriguez van Real Betis. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 45e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 55 minuten was het M. Acuna die Sevilla op een 0-1 voorsprong zette. Een eigen doelpunt van H. Bellerin zorgde ervoor dat Sevilla in de 81e minuut op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sevilla.

LIVE Real Betis - Sevilla 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Rodriguez Real Betis
31' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Diego Carlos Sevilla
45' Tweede gele kaart Real Betis Tweede gele kaart voor G. Rodriguez Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel W. Carvalho voor Willian Jose Real Betis
55' Doelpunt Sevilla Doelpunt M. Acuna met assist van L. Ocampos Sevilla 0-1
63' Wissel Real Betis Wissel Juanmi voor A. Guardado Real Betis
63' Wissel Real Betis Wissel C. Tello voor Rodri Real Betis
76' Wissel Sevilla Wissel O. Torres voor J. Jordan Sevilla
76' Wissel Sevilla Wissel Papu Gomez voor E. Lamela Sevilla
81' Eigen doelpunt Sevilla Eigen doelpunt H. Bellerin Sevilla 0-2
82' Wissel Sevilla Wissel M. El Haddadi voor R. Mir Sevilla
83' Wissel Sevilla Wissel T. Delaney voor I. Rakitic Sevilla
87' Wissel Sevilla Wissel L. Augustinsson voor M. Acuna Sevilla
89' Wissel Real Betis Wissel Joaquin voor N. Fekir Real Betis
93' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor C. Tello Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Sevilla
Opstellingen Real Betis - Sevilla
De opstellingen van Real Betis en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Sevilla

Real Betis en Sevilla treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Sevilla in de Primera División vond plaats op 14 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 14 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Real Betis. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Betis 5
Winst Sevilla 14
Gelijkspel 7
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 5e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 3e plaats.