Nabeschouwing Sevilla - Valencia (3-1) || Primera División 2021/2022

Woensdag 22 september 2021 - 19:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Sevilla het woensdag 22 september 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Valencia (3-1)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Valencia is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sevilla kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Papu Gomez. Een ongelukkig eigen doelpunt van T. Lato zorgde ervoor dat Sevilla op 2-0 kwam te staan in de 15e minuut. In de 22e minuut volgde een derde treffer van Sevilla, waarmee R. Mir zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 31 minuten deed H. Duro iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Valencia werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Valencia echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sevilla.

LIVE Sevilla - Valencia 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Sevilla Doelpunt Papu Gomez met assist van E. Lamela Sevilla 1-0
15' Eigen doelpunt Sevilla Eigen doelpunt T. Lato Sevilla 2-0
17' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Lamela Sevilla
17' Gele kaart Valencia Gele kaart voor T. Lato Valencia
17' Gele kaart Valencia Gele kaart voor O. Alderete Valencia
22' Doelpunt Sevilla Doelpunt R. Mir met assist van F. Reges Sevilla 3-0
30' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Montiel Sevilla
31' Doelpunt Valencia Doelpunt H. Duro Valencia 3-1
35' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor R. Mir Sevilla
46' Wissel Valencia Wissel Y. Musah voor Jason Valencia
46' Wissel Valencia Wissel M. Diakhaby voor O. Alderete Valencia
51' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Jordan Sevilla
56' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor R. Mir Sevilla
56' Wissel Sevilla Wissel J. Navas voor G. Montiel Sevilla
56' Wissel Sevilla Wissel I. Rakitic voor J. Jordan Sevilla
67' Wissel Valencia Wissel K. Koindredi voor D. Wass Valencia
67' Wissel Valencia Wissel Marcos Andre voor G. Guedes Valencia
68' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Diakhaby Valencia
69' Wissel Sevilla Wissel T. Delaney voor L. Ocampos Sevilla
77' Wissel Sevilla Wissel N. Gudelj voor F. Reges Sevilla
80' Wissel Valencia Wissel M. Vallejo voor H. Duro Valencia
82' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Gudelj Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Valencia
Opstellingen Sevilla - Valencia
De opstellingen van Sevilla en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Valencia

Sevilla en Valencia treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Valencia in de Primera División vond plaats op 12 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Valencia slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 16
Winst Valencia 10
Gelijkspel 6
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 7e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.