Nabeschouwing Athletic Club - Real Madrid (0-2) || Primera División 2022/2023

Zondag 22 januari 2023 - 21:00 uur



In de Primera División 2022/2023 neemt Athletic Club het zondag 22 januari 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Real Madrid (0-2)

Het Primera División duel tussen Athletic Club en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 0-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Athletic Club - Real Madrid
LIVE Athletic Club - Real Madrid 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Real Madrid
Opstellingen Athletic Club - Real Madrid

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Athletic Club - Real Madrid

Athletic Club en Real Madrid treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 22 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 27 keer wist de ploeg van Athletic Club te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Athletic Club. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Athletic Club 2
Winst Real Madrid 27
Gelijkspel 5
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 8e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Athletic Club - Real Madrid Opstelling Athletic Club Opstelling Real Madrid Live Athletic Club - Real Madrid Live Athletic Club - Real Madrid kijken Athletic Club - Real Madrid kijken Live Athletic Club - Real Madrid stream Athletic Club - Real Madrid Fox Sports Nabeschouwing Athletic Club - Real Madrid Uitslag Athletic Club - Real Madrid Statistieken Athletic Club - Real Madrid Primera División 2022/2023 Athletic Club - Real Madrid wedden Athletic Club - Real Madrid gokken Athletic Club - Real Madrid Unibet