Nabeschouwing Barcelona - Real Betis (4-0) || Primera División 2022/2023

Zaterdag 29 april 2023 - 21:00 uur



In de Primera División 2022/2023 neemt Barcelona het zaterdag 29 april 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Real Betis (4-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 4-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Real Betis
Goals
4
0
LIVE Barcelona - Real Betis 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Real Betis
Opstellingen Barcelona - Real Betis

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barcelona - Real Betis

Barcelona en Real Betis treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Real Betis in de Primera División vond plaats op 1 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 21 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barcelona 21
Winst Real Betis 3
Gelijkspel 5
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 1e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Barcelona - Real Betis Opstelling Barcelona Opstelling Real Betis Live Barcelona - Real Betis Live Barcelona - Real Betis kijken Barcelona - Real Betis kijken Live Barcelona - Real Betis stream Barcelona - Real Betis Fox Sports Nabeschouwing Barcelona - Real Betis Uitslag Barcelona - Real Betis Statistieken Barcelona - Real Betis Primera División 2022/2023 Barcelona - Real Betis wedden Barcelona - Real Betis gokken Barcelona - Real Betis Unibet